ETUS'a isyan  vatandaşın kamerasından yansıdı

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) hakkında eleştiriler bitmiyor. Vatandaşlar sabah saatlerinde işe gitmek için bindikleri 1A hattında çektikleri video ile yaşanan duruma isyan etti. Araçların kapasitesinin üzerinde yolcu aldığını iddia eden yolcular çektikleri videodan yetkililere seslendi 'yeter bu rezilliğimiz. 1A yolcularını her gün balık istifi şeklinde taşıyorlar.' Şeklinde serzenişte bulundular.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ETUS'a isyan  vatandaşın kamerasından yansıdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirneli vatandaşlar sabah işe gidebilmek için kullandıkları ETUS’a isyan etti. İddiaya göre her gün sabah saatlerinde ETUS’u kullanan vatandaşlar minibüsün kapasitesinin üzerinde yolcu aldığını söyledi. ‘Balık istifi şeklinde yolculuk yapıyoruz’ ifadelerini kullanan yolcular ETUS’u sert sözlerle eleştirdi. Yolcular her sabah böyle yolculuk yapmaktan bıktıklarını belirterek seferlerin yetersizliğinden şikâyetçi olduklarını dile getirdi.

Vatandaşlar ETUS’ta yaşanan aksaklıklardan dolayı isyan etti

Sabah saatlerinde 1A hattında yolculuk yapan vatandaşlar çektikleri videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. Videoda isyan eden vatandaşlar, “Her sabah bizi böyle istifliyorlar. 1A yolcularını her gün balık istifi şeklinde taşıyorlar. Hepimizin ETUS hakkında ayrı bir şikâyeti var. Şu halimize bak küçücük arabada gitmeye çalışıyoruz. Bir de para kazanmıyoruz diye isyan ediyorlar. ETUS’a her seferinde zam geliyor. Yeter bu rezilliğimiz. Kime gidelim kime konuşalım.” İfadelerini kullandı. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ