ETSO'DA YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimleri sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Sezai Irmak gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.

ETSO'DA YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, organ seçimleri geride kalan hafta gerçekleştirildi. Seçim sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Sezai Irmak ve tüm asil meclis üyeleri, mazbatalarını düzenlenen törenle aldı.

Edirne Adliyesi'nde gerçekleştirilen törene 16 meslek grubundan asil üyeliğine seçilen 42 meclis üyesi katıldı. Törene katılan asil üyeler ve Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak mazbatalarını İl Seçim Kurulu Müdürü Sevil Cellek'in elinden aldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Irmak, yaptığı açıklamada, seçimi kazandıklarını için mutlu olduklarını asıl kazanın ise Edirne olduğunu ifade etti.  Irmak; 'Arkadaşlarıma güveniyorum. Güzel bir ekibim var. Artık seçim tartışmaları geride kaldı. Fatih Terim'in çok sevdiğim bir cümlesi var. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Onun için bundan sonra herkese eşit mesafede eşit hizmet, Edirne ekonomisini biraz daha yükseğe nasıl taşırız bunun derdindeyiz.' Diye konuştu.