ETB İlkokul Müdür Yardımcısı Ceripoğlu depremde hayatını kaybetti

Sömestr tatilinde ailesinin yanına Hatay İskenderun'a giden Edirne Ticaret Borsası İlkokulu Müdür Yardımcısı Gülen Ceripoğlu Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilden hissedilen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde hayatını kaybetti.

ETB İlkokul Müdür Yardımcısı Ceripoğlu depremde hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem 10 ilde ağır tahribata yol açtı. Sömestr tatilinde ailesinin yanında geçirmek isteyen Edirne Ticaret Borsası İlkokulu Müdür Yardımcısı Gülen Ceripoğlu, Cumhuriyet tarihinin en büyük depremi olarak kayıtlara geçen Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetti.
         Sömestr tatilini ailesinin yanında geçirmek için giden Edirne Ticaret Borsası İlkokulu Müdür Yardımcısı Gülen Ceripoğlu, hatay İskenderun’da Dumlupınar Mahallesi'ndeki evlerinin yıkılması sonrası enkazda kaldı.
Bölgede arama-kurtarma ekiplerinin enkazda yaptığı çalışmaların ardından Ceripoğlu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Lalapaşa İlçe Nüfus Müdürü Ersin Ceripoğlu'nun eşi Gülen Ceripoğlu'nun cenazesinin memleketinde toprağa verileceği öğrenildi.

Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ