Emniyetten şok uygulama

  Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, kentin huzur ve barış ortamını korumak adına Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün ekipleriyle düzenlenen şok uygulamaya katıldı.

Emniyetten şok uygulama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezi ve 8 ilçede Narkotik Köpeği ve Drone destekli 83 emniyet personelinin yer aldığı ‘şok uygulama’ gerçekleştirildi. Kent merkezi başta olmak üzere 8 ilçede de gerçekleştirilen şok uygulama ile emniyet güçleri, yaşanacak herhangi bir olumsuzluğunun önüne geçmek adına mesai harcıyor. Düzenlenen ‘şok uygulamaya’ katılan İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, uygulama noktalarını dolaşarak, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

                Uygulama sırasında kentin işlek cadde ve noktalarından denetim yapan asayiş ve trafik ekipleri, sürücülerin araçlarını durdurarak gerekli kontrolleri sağladı. ‘Şok uygulamada’ sırasında sürücülerin ehliyet ve ruhsat kontrolleri yapılırken, araçta bulunan yolcuların da kimlik bilgileri kontrol edildi. Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapılan denetimlerde, herhangi bir olumsuzluğa geçit verilmedi.

                Karaburun’un da katıldığı geniş çaplı uygulamalar, vatandaşların huzurlu bir yaşam sürdürmesi, can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla çeşitli zamanlarda devam edecek.

Barış Karapaça