• Haberler
  • Edirne
  • Mesai arkadaşımız düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla uğurlandı

Mesai arkadaşımız düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla uğurlandı

Edirne'de, geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Kameramanı Berk Söylemez, 17 gün sonra yaşam mücadelesine yenik düştü. Söylemez için Edirne Eski Cami'de cenaze töreni düzenlendi.

Mesai arkadaşımız düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan meslektaşımız Berk Söylemez, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Edirne Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve TRT Haber Kameramanı 39 yaşındaki Söylemez'in cenazesi baba evinde helallik alınması ve dua edilmesinin ardından Eski Cami'ye getirildi.

                Söylemez'in Eski Camideki cenaze töreninde Baba Ali Söylemez, Anne Sevinç Söylemez, Ablası Reyhan Kaplan, Edirne Haber ve Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nesim İba, çalışma arkadaşı TRT Haber Edirne Muhabiri Yavuz Demir ve meslektaşları taziyeleri kabul etti.

Meslek sevgisi, çalışkanlığı, iş ahlakı ve efendiliği ile tanınan Söylemez'in vefatı hem meslektaşlarını hem de Edirnelileri yasa boğdu. Söylemez'in cenazesi öğle namazı sonrası edilen duaların ardından gözyaşlarıyla Yenişehir Mezarlığı'na defnedildi.

                Düzenlenen cenaze törenine Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Vali Yardımcısı Eyyüp Batuhan Ciğerci, Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Belediye Başkanı Recep Gürkan, İyi Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,  AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, CHP İl Başkanı Samet Kahraman, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Sinan Tekin, CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı, AK Parti İlçe Başkanı Engin Makak, TRT Haber Kanal Koordinatör Yardımcısı Zihni Oğuz, TRT Haber Dış Çekim ve Kurgu Müdürü Tolga Çıplak,İstanbul Yurt Haber Şefliği personeli, TRT İstanbul muhabir, editör ve kameramanları, TRT Çanakkale muhabir ve kameramanları, ETSO Başkanı Sezai Irmak, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan, Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, Demirören Haber Ajansı Edirne Bölge Müdürü Gurbet Gökçe ve basın camiasından birçok isim katıldı.

Meslektaşımız Berk Söylemez'e Edirne Gündem Gazetesi olarak Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

                Olay nasıl olmuştu?

                Söylemez, geçtiğimiz haftalarda elektrikli bisikletiyle seyir halindeyken İlhami Ertem Caddesi'nde bir taksinin açılan kapısına çarparak ağır yaralanmıştı. Ambulansla ilk önce Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Söylemez, daha sonra Daha sonra İstanbul'daki Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.  17 gündür yoğun bakımda tedavi gören Söylemez, yaşam mücadelesini kaybetti.

                Taksi Şoförü Tutuklandı

                Olay sonrası ifadesi alınan ve serbest bırakılan taksi şoförü R.Ö.'nün, Söylemez'in yaşamını yitirmesinin ardından yeniden gözaltına alındığı bildirildi. R.Ö.'nün savcılık ifadesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildiği aktarıldı.

Haber Merkezi

 

HABER MERKEZİ