Emekli Sen Edirne Şubesi Edirne Gündem Gazetesi'ni ziyaret etti

Emekli Sen Edirne Şubesi Başkanı Sait Dayıoğlu Edirne Gündem Gazetesi'ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Dayıoğlu, sendika olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Emekli Sen Edirne Şubesi Edirne Gündem Gazetesi'ni ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul toplantısı sonrası Emekli Sen Edirne Şubesi yönetiminde görev dağılımı yapıldı. Görev dağılımı sonrası kentteki yerel gazeteleri ziyaret eden Emekli Sen Edirne Şubesi Başkanı Sait Dayıoğlu, sendikanın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gerçekleştirilen ziyarette bilgiler veren Emekli Sen Edirne Şubesi yönetimi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında Tunca Nehri çevresinde etkinlik düzenleyeceklerini belirtti.

                Edirne Gündem Gazetesi'ne ziyarette bulunan DİSK 'e bağlı Emekli Sen Edirne Şubesi Başkanı Sait Dayıoğlu, Genel Sekreter Ayşe Çotuk Taş, Mali Sekreter Ekrem Kaya ve Basın Yayın, Halkla İlişkiler ve Araştırma Sekreteri Sevcan Kalıpçinden Elmacı gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sendika yönetimi olarak görev dağılımını yaptıklarını söyleyen DİSK 'e bağlı Emekli Sen Edirne Şubesi Başkanı Sait Dayıoğlu, 'Genel kurul sonrası görev dağılımını yaptık. Faaliyetlerimizin ilki olarak da basın ile bilgi alışverişinde bulunalım istedik. 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir etkinlik yapacağız. Tunca Nehri civarında çevre temizliği yapacağız. Var olan doğayı yeşili, maviyi koruyarak sonraki kuşaklara temiz bir çevre aktarabilmeyi hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

                Ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılardan emeklilerinde etkilendiğini belirten Dayıoğlu, yaşanan zamlardan en hafif şekilde etkilenmeye çalıştıklarını söyledi. Dayıoğlu, memur ve memur emeklilerinin maaşlarında artış yapılmasının beklendiğini ifade etti. 

Kumru Öngün