Tadilata giren teknoloji mağazası yeni yüzüyle hizmete açıldı

Edirne'de Çavuşbey Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde faaliyetine devam eden Akdemirler Ticaret yenilenen yüzü ile hizmete açıldı.

Tadilata giren teknoloji mağazası yeni yüzüyle hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Salgın döneminde tadilata giden Akdemirler Ticaret'in ana şubesi yenilendi. Cavuşbey Mahallesi Bankalar Caddesi üzerinde hizmet veren işletme düzenlenen törenle açılışını yaptı.

Edirne Valiliği Yazı İşleri Müdiresi Sadiye Kaya'nın damadı ve işyerinin ortaklarından olan Atakan Akdemir, işletmeye gelen müşterilerin ürünleri satın almadan deneyimleme imkanı sunduklarını ve ayrıntılı bir şekilde inceleme fırsatı verdikleri yeni bir konsept yarattıklarını söyledi.

Açılışını gerçekleştirdikleri işletmede böyle yenilikçi bir konsept oluşturdukları için mutlu olduklarını söyleyen Akdemir, vatandaşların mutlaka işletmeye uğraması gerektiğini dile getirdi.

                67 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en önemli markalarından birisinin açılışını gerçekleştirdiklerini aktaran Belediye Başkanı Recep Gürkan, ülkeleri yarattığı değerlerin ileri götürebileceğini ifade etti. Gerçekleştirilen açılışa katılan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, işletmenin Edirne'ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İşletme sahibi Mahmut Akdemir, 'Açtığımız mağaza Türkiye genelinde planlanan 60 prestij mağazalardan birisidir. Edirne'mize bu şekilde bir imkân sağladıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz' dedi.

Amaçlarının Edirne'ye kaliteli hizmet vermek olduğunu söyleyen Akdemirler ticaretin ortaklarından Atakan Akdemir, 'Edirne'ye açtığımız mağazalarımızla en iyi ve kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Amacımız müşterilerimizin ürünlerimizi deneyimleyip beğenerek görerek alabilecekleri bir konsept yaratmaktı. Bunu sağladık Türkiye'nin en prestijli mağazasını Edirne'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca satış sonrası müşteri memnuniyeti de bizim için büyük önem taşımaktadır. Bunun yanı sıra Edirne'de 19 personel çalıştırıyoruz. İstihdama da katkı sağlamayı hedefliyoruz. Şube sayımız 2011 yılından bu yana 4'e çıktı. Uzunköprü'de de farklı mağazalarımız var. Uzunköprü de dâhil olmak üzere 35 kişiye gelir kapısı sağlıyoruz. Bunun için de ayrıca gurur ve mutluluk duyuyoruz' dedi.

Açılış kurdelesi konuşmaların ardından kesildi. 

Ebru Yıldız Günenç