Uluslararası Basketbol Turnuvası başladı

Edirne'de gerçekleştirilen Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası başladı. Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'dan 32 takım ve 250'ye yakın sporcunun katıldığı 'Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası' Mimar Sinan Spor Salonu ve Edirne Spor Salonu'nda başladı.

Uluslararası Basketbol Turnuvası başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye, Bulgaristan ve Yunanistan'dan 32 takım ve 250'ye yakın sporcunun katıldığı 'Uluslararası Veteran Basketbol Turnuvası'  Mimar Sinan Spor Salonu ve Edirne Spor Salonu'nda başladı.

Yaptığı açıklamada Eğlenceli ve güzel müsabaka olmasını dileyen Turnuva koordinatörü Cüneyt Levent, “4 erkek 8 kadın takımının katılımı ile başlayan turnuva çerçevesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Her sene farklı illerde yapılan turnuvayı bu yıl Edirne'de yapıyoruz. Bulgaristan ve Yunanistan'dan katılan takımlarımız var. Eğlenceli ve güzel bir turnuva olmasını diliyorum. Gelecek yıllarda da bu etkinliği sürdüreceğiz. Tüm basketbol severleri Edirne'ye davet ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

İstanbul’dan Edirne’ye basketbol turnuvası için gelen 57 yaşındaki Serdar Ozansoy ise “Edirne’de ilk defa düzenlenen bu turnuvaya katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Edirne çok güzel bir şehir. Ben üniversite zamanında 2. Ligde oynamıştım ve buraya gelme imkânı bulmuştum. Edirne’de çok güzel anılarım var. Edirne’yi çok seviyoruz.” Dedi.

Turnuva 28 Ocak Pazar günü oynanacak final müsabakalarıyla sona erecek.  Dilek Şahin