Edirne'nin Milletvekili adayları belli oldu

            14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri için aday olan isimler açıklandı. 28. Dönem Edirne milletvekili aday listeleri belli oldu.

Edirne'nin Milletvekili adayları belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

           14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Cumhur ittifakı ve Millet ittifakı adaylarının sıralaması açıklandı. AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Memleket Partisi milletvekilliği adayları sıralaması belli oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi AK Parti aday listesi Yüksek Secim Kurulu’na (YSK) teslim etti.

            Edirne’den aday olan isimler belli oldu. Partilerin milletvekilleri adayları şu şekilde sıralandı; AK Parti  1’inci sırada Fatma Aksal, 2’inci sırada Tarık Hatipler, 3’üncü sırada Erdinç Çekiç, 4’üncü sırada ise Sevda Nur Kurban, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  1’inci sırada Ali Ozer, 2’inci sırada Ayvaz Yalaza, 3’üncü sırada Hatice Ser, 4’üncü sırada ise Hülya Balkanyer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 1’inci sırada Ediz Ün, 2’inci sırada Baran Yazgan, 3’üncü sırada Ufuk Kanışkan, 4’üncü sırada ise Ahmet Erken, İYİ Parti 1’inci sırada Prof Dr Mehmet Akalın, 2’inci sırada Dilek Kırmızı, 3’üncü sırada Hakan Şahin, 4’üncü sırada ise Hüseyin Erkinyer, Memleket Partisi 1’inci sırada Erdem Bircan, 2’inci sırada Oktay Bozkurt, 3’üncü sırada Sami Çakırlar, 4’üncü sırada ise Şeydanur Akça yer aldı.

HABER MERKEZİ