'Polis Teşkilatımızın 178. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 178. Yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

'Polis Teşkilatımızın 178. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Türk Polis Teşkilatı’nın 10 Nisan 1845 yılında kurulan ve 178 yıldır halkın huzur ve güveni için gece gündüz fedakârca görev yapan köklü bir kurum olduğuna değinen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Polis Teşkilatı’nın ülkemiz için çok önemli bir rol üstlendiğini polislerin toplumda güven ve huzurun sağlanmasında büyük bir sorumluluk taşıdığını ifade etti.

 Başkan İba 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları aktardı; “Polislerimiz, fedakarca çalışarak bizlere güvenli bir ortam sağlamaktadırlar. Polis teşkilatının güvenliği sağlarken aynı zamanda insan haklarına saygılı davranarak her vatandaşın haklarını koruyarak canla başla gece gündüz görevleri başında vatandaşa hizmet ediyorlar. Türk Polis teşkilatının mensupları üstlendikleri görevi yürütürken canlarını ortaya koyarak her türlü zorluklara karşı vatandaşın huzuru ve güveni için mücadele ediyor. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri basında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 178. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum.”

HABER MERKEZİ