EDİRNE'DE TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR

Edirne'de, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 175. kuruluş yıl dönümü etkinliklerle kutlanıyor.

EDİRNE'DE TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Hayrullah Akdemir, AA muhabirine teşkilatlarının kuruluş yıldönümünün Edirne'de de çeşitli etkinliklere kutladıklarını söyledi.

Etkinliklerin Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladığını daha sonra sergi açılışlarının yanında çeşitli ziyaretler yaptıkları anlatan Akdemir, "Kentimizde açtığımız sergi önemliydi, burada 600-700 yıllık Osmanlı döneminden kalan objeleri, belgeleri, tapu kayıtlarını getirdik, içerisinde Trakya'ya ait çok kıymetli veriler ve kayıtları vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. Sergiye olan ilgi bizi çok memnun etti." dedi.

Kuruluş etkinlikleri kapsamında yaşlılarla bir araya gelerek sanat müziği etkinliği de düzenlediklerini aktaran Akdemir, birlikte çok güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Panel ve çeşitli ziyaretlerde yaptıkları etkinlikler kapsamında, Gazi ve Şehit Aileleri Derneği'ni de ziyaret ettiklerini ifade eden Akdemir, tüm şehitler için Enez Ayasofya Camisinde mevlit okutacaklarını da sözlerine ekledi.

Tapu ve Kadastro çalışanlarının Türkiye'nin çok zor günler geçirdiği salgın sürecinde de fedakarca çalıştığını vurgulayan Akdemir, "İstikbal söz konusu olduğunda, yani devletimizin sıkıntılı dönemlerinde bizim çalışanlarımız her zaman devletimizin yanında olmuşlardır. Geride bıraktığımız pandemi sürecinde de çalışanlarımız hiç esnek çalışmamıştır. Hiç bir şekilde işlerini bırakmadan canla başla, özveriyle işlerini yapmıştır. Hepsine çok teşekkür ediyorum." dedi.