Edirne'de sis etkili oldu, görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi Marmara ve Trakya'da bölgesinde yoğun sis uyarısında bulundu. Edirne'de sabah saatlerinde etkisini gösteren sis nedeniyle görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü.

Edirne'de sis etkili oldu, görüş mesafesi 50 metreye kadar düştü  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi Marmara ve Trakya’da bölgesinde yoğun sis uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarılarda şu ifadelere yer verildi; “son değerlendirmelere göre; Trakya (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ve İstanbul’da özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis beklendiğinden görüş mesafesinde azalma, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”
                Edirne’de etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü. İşe, okula gitmek için çıkan vatandaşlar ise görüş mesafesinin düşmesinden dolayı ilerlemekte güçlük çekti.
                Edirne İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafiğin aktif olduğu saatlerde kavşaklarda görev alarak olumsuzluklara karşı sürücüleri tedbirli ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.
                Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kentte hava sıcaklığı 0 derece ölçülürken, sis tabakasının Perşembe gününe kadar etkili olması bekleniyor.  Ebrı Yıldız Günenç
 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ