Depremde hayatını kaybeden turizm sektörü çalışanları için mevlid programı düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi olan depremlerde hayatını kaybeden turizm sektörü çalışanları için Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından mevlid programı düzenlendi. Eski Cami'de gerçekleştirilen mevlit programında Mevlid-i Şerif okunduktan sonra katılanlara şeker ikram edildi.

Depremde hayatını kaybeden turizm sektörü çalışanları için mevlid programı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat’ta meydana gelen “Asrın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden turizm sektörü çalışanları ve turist rehberleri için Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Eski Cami'de Kur'an-ı Kerim tilaveti ve mevlid okundu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Soytürk, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların yaralarını hızla sarmaya devam ettiklerini söyleyen Soytürk, “Depremlerde çok sayıda vatandaşımızı kaybettik. Bunların içinde turizm çalışanları ve turist rehberleri de vardı. Onlar için burada Mevlid-i Şerif icra edildi. Ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun. Yaraları hızla sarmaya devam ediyoruz. Özellikle Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Şanlıurfa tekrar turizm, kültür ve sanatla ayağa kalkacak." Şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen Mevlid-i Şerif programının ardından Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından katılanlara mevlit şekeri dağıtıldı.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN