Deprem bölgesine Edirne'den destek yağıyor

Edirne'de vatandaşlar Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen ve 10 ilde hissedilen 7,7 ve 7,6 şiddetinde depremde yaralananların yardımına sessiz kalmadı. Hazırlanan ihtiyaç kolileri ve üzerine yazılan notlar yürekleri burktu.

Deprem bölgesine Edirne'den destek yağıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de vatandaşlar Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde hissedilen deprem nedeniyle depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oldu.
                Vatandaşlar ayni yardımlar için başta giysi olmak üzere çeşitli eşyaları belirlenen toplama merkezlerine getirdi. Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kenti etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem Cumhuriyet tarihinin en büyüklerinden bir tanesi olarak kayıtlara geçti.
                EVatandaşlar Mimar Sinan Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne deprem bölgesine gönderilmek üzere ihtiyaç malzemeleri için seferber oldu. Başta giysi olmak üzere gıda kolisi, çadır, elektrikli soba, bebek bezi, bebek maması gibi malzemeleri hazırlayan vatandaşlar deprem bölgesine gönderilmesi için belirlenen toplama merkezlerine getirdi. Hazırladıkları eşyaların içerisine yazdıkları notlar ise yürekleri burktu.
                Yardım kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlar Mimar Sinan Spor Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi’ne giderek hazırladıkları eşyaları bırakabiliyor.