Deprem bölgesinde yaşamını yitiren vatandaşlar için sela okundu

Edirne'de merkez üssü Kahramanmaraş olan, 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlar için sela okundu. Yatsı Namazı'ndan önce okunan sele sonrası 'Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı' düzenlendi.

Deprem bölgesinde yaşamını yitiren vatandaşlar için sela okundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı duyurunun ardından Türkiye genelinde ve Edirne’deki camilerde deprem bölgesinde yaşamını yitiren vatandaşlar için sela okundu. 

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 kenti etkileyen Cumhuriyet tarihinin en büyüklerinden bir tanesi olarak kayıtlara geçen depremde hayatını kaybedenler için Ed,rne’deki camilerde sela okundu. Sela sonrası dua programı düzenlendi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar, Edirne'deki camilerde düzenlenen "Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı" ile anıldı.

Camilerdeki programa katılan vatandaşlar deprem bölgesindeki vatandaşlar için dua etti.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Deprem nedeniyle vefat eden kardeşlerimiz için ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde yatsı ezanından yarım saat önce sala verilecek ve akabinde "Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı" icra edilecek. Ben de Kahramanmaraş Abdülhamid Han Camii'nde sala verip dua edeceğim İnşallah" ifadelerine yer vermişti.