Bu yılın erkek klasik giyim modası belli oldu

'Havaların ısınmaya başlaması ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Evlenecek ya da nişanlanacak çiftler, alışveriş telaşına başladı. Bu yılın erkek klasik giyim modası belli olduğunu söyleyen Giyim mağazası işletmecisi Metin Barmanbay, bu yıl damatların en çok krem ve yeşil renk takım elbiseleri tercih ettiğini aktardı.

Bu yılın erkek klasik giyim modası belli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Yaz mevsiminin yaklaşması ile birlikte düğün sezonu açıldı. Evlenecek ya da nişan yapacak çiftler esnafa hareketlilik getirdi. Birbirinden güzel elbise ve takımlar tezgahtaki yerini alırken bu yıl en çok krem ve yeşil renk takım elbiseler tercih ediliyor. 2023 yılı için hazırlanan en yeni damatlık trendleri, şık tasarımları ve modern kesimleriyle görücüye çıkıyor.

“Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte bu yıl damatların en gözde renkleri ve modelleri de belli oldu. Giyim mağazası işletmecisi Metin Barmanbay, bu yıl damatların en çok krem, yeşil renk takım elbiselerin tercih edildiğini aktardı. Vatandaşların uç renkleri çok sorduğunu fakat bunların satışlarının çok riskli olduğunu belirten Barmanbay, takım elbisede erkeklerin genellikle kruvaze takımı tercih ettiğini ifade etti.

"Bu yıl alışılmış renklerin dışında olan takım elbiseler rağbet görüyor"

Bu yıl alışılmış renklerin dışında olan takım elbiselerin rağbet gördüğünü aktaran Barmanbay, "Önceden ben bu renkleri öne sürdüğümde bana o tür renkler satılmaz ve kimse giymez diyorlardı ama şimdi yeşil ve fındık renginde takım elbise satıyorlar. Klasik giyimde renkli seçenekler ön plana çıkıyor. Spor ceketlerde yaşamın tüm renklerini çalışıyoruz. Muhakkak bir tane farklı bir renk istiyoruz. Pembe spor ceketi satana kadar çok zorlandım. Ürün bitti ve herkes pembe ceket sormaya başladı” şeklinde açıklamada bulundu.

Yaz sezonunun favori renginin pembe, sarı, Benetton yeşili ve fuşya gibi renklerin ön plana çıktığını söyleyen Barmanbay, “Gençler takım elbiselerini havuç paça şeklinde tercih ediyor. Edirne’de bu tip uç renkler ve takım elbise tarzları fazla tercih edilmiyor.  20 sene önce erkeklere pembe renginde ürün satmaya çok zorlanırdım ama şimdi herkes o rengi giymeye başladı. Vatandaşlar bu renkleri giyebilmek için bir öncü bekliyor ve biri giydiği zaman cesaretlenip kendisi de giyiyor” dedi.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN