'Bu sene altın yılı diyorum'

Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Gram altının fiyatı 1190 liraya kadar yükseldi. Altına yatırım yapmak isteyen vatandaşlar anlık değişen altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Kuyumcu esnafı Rahmi Cömert, 2023'ün altının yıla olacağını ve yatırımların altına yapılması gerektiğini söyledi.

'Bu sene altın yılı diyorum'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altın fiyatlarındaki yükselişin sürdüğünü belirten Cömert, yatırımcıların altına yöneldiğini aktardı.

Altındaki yükselişin kendisini şaşırtmadığını ifade eden Cömert, yükselişin istikrarlı bir şekilde devam edeceğini kaydetti.

Altında daha büyük hamleler beklediklerini söyleyen Cömert,  “14 Şubat hazırlıklarımız başladı. Sevgililer gününde satışlarımız artacaktır. Sonra yine Bulgar müşterilerimiz devreye girecek. 2023’ten umutluyuz. Güzel günler bizi bekliyor diye düşünüyorum.” Dedi.

“Bu sene altın yılı diyorum”

Gram altının 1180, çeyrek altın 1934, tam altın ise 8 bin liradan işlem gördüğünü belirten Cömert, “Fiyatlarımız şu an böyle seyrediyor. Altın hiçbir zaman pahalı değil. Her zaman alım fırsatı var. Yani kesinlikle kenarda paraları varsa altına yatırmalarını hızlı bir şekilde öneriyorum. Çünkü dördüncü, beşinci ayda beklediğimiz rakamlar belli. Yükseleceğini herkes bütün ekonomistler söylüyor. Yani kesinlikle parasının altında değerlendirsinler diye tavsiyede bulunuyoruz. İhtiyacı yoksa kesinlikle altını bozdurmasın. Yani artık kazandıracak. Yani bu sene altın yıl diyorum.” Şeklinde konuştu.

Kumru Öngün

KUMRU ÖNGÜN