Bildiş, Türk Kadınının her türlü övgüyü hak ettiğini söyledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında tebrik mesajı yayımladı. Bildiş, Türk Kadınının üstlendiği rol ve sergilediği özveri ile her türlü övgü ve güzel sözün çok daha fazlasını hak ettiğini belirtti.

Bildiş, Türk Kadınının her türlü övgüyü hak ettiğini söyledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kadınların bu zorlu süreçte tek yürek olarak başlatılan dayanışma ve yardımlaşma seferberliğinde çok fazla katkı sağladığını aktardı.
              Bu yıl 8 Mart tarihinin ülke için acıların ve yıkımların yaşandığı bir döneme denk geldiğini ifade eden Bildiş, “Dünyaya ilk göz açışımızdan, son anına kadar yaşamın her aşamasında en önemli yeri tutan kadınların bir kez daha 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü daha kutluyorum. Deprem bölgesinde enkaz altında sevdiklerini bırakan kadınlarımızın acılarını hafifletmek için çırpınan, arama kurtarma ve yardım faaliyetlerinde canını ortaya koyarak yardıma koşan, yardım tırlarına malzeme yetiştirmeye çalışanların başında yine kadınlarımız gelmiştir. Bölgede görevinin gerektirdiği ciddiyet ve sorumluluk duygusuna ilave olarak annelik şefkatini de katarak üstün başarılara imza atan kadın asker, polis, sağlık ve kamu personeli ile STK üyeleri bizleri gururlandırmaktadır.  Enkazda 4 yaşındaki evladını kaybettiği halde acısını içine gömerek arama kurtarma faaliyetlerine katılan kadın astsubayımız bizlere bu milletin Kara Fatmalarının asla tükenmeyeceğini göstermektedir" dedi.
              Depremler nedeniyle hayatını kaybeden kadınlara Allah’tan rahmet, sevdiklerini kaybetmiş kadınlara sabırlar dileyen Bildiş,"Başta deprem bölgesindeki zorluklara göğüs germeye çalışan kadınlarımız olmak üzere, bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım" diye konuştu.
Barış Karapaça