'Belediye Not Alıyor, Ama Çözüm Yok!'

Günlerdir tıkalı kalan logar yüzünden evini kendi imkanlarıyla korumaya çalışan Hüseyin Bingöl, yetkililerin ilgisizliğine tepki gösterdi 'Talimat veriyorlar ama gelen giden yok.' diyerek yardım çağrısında bulundu.

'Belediye Not Alıyor, Ama Çözüm Yok!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de yaşayan Hüseyin Bingöl, üç gündür tıkalı olan logarın hayatını kabusa çevirdiğini belirterek belediyeden yardım istedi. Bingöl, lağım suyunun evin içine taştığını, kendi imkanlarıyla geçici önlemler aldığını ancak kalıcı bir çözüm bulunmadığını dile getirdi.

Sorunun günlerdir devam ettiğini aktaran Bingöl, “Evin içine su gelmesin diye kendi imkanlarımla giderleri kapattım. Ama dışarıdaki logar tamamen dolu ve tıkalı. Suyun kaynağı da orası. Belediyeye defalarca başvuru yaptım. Onlar bize ‘şunu yapın, biz geleceğiz’ dediler. Söyledikleri her şeyi yaptık. Ancak hâlâ gelen giden yok” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Aynı problemin binanın iki cephesinde de yaşandığını belirten Bingöl, belediyeden gelen cevabın ise çoğunlukla “yoğunluk var, not aldık.” veya “siz şu işlemi yapın, biz müsait olunca geleceğiz.” şeklinde olduğunu ifade etti.

Durumun yalnızca su taşmasıyla sınırlı kalmadığını belirten Bingol, bahçede bulunan kiremitliklerin ölü hayvanlarla dolu olduğunu ve geceleri buranın madde bağımlılarının uğrak noktası haline geldiğini söyledi. Bingöl, “Evde karım çocuğum var. Hem sağlık açısından hem de güvenlik açısından büyük tehlike altındayız.” diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme