BAYRAM TATİLİNİN ARDINDAN CADDELERDE YOĞUNLUK OLUŞTU

İdari izinle birlikte 9 güne uzatılan bayram tatili ardından dönüş yapan vatandaşlar haftanın ilk gününde cadde, sokaklar ve banka önlerinde yoğunluk oluşturdu.

BAYRAM TATİLİNİN ARDINDAN CADDELERDE YOĞUNLUK OLUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İdari izinle birlikte 9 güne uzatılan bayram tatili dolayısıyla bazı işlemleri bekleyen vatandaşlar, erken saatlerde bankaların yolunu tuttu. Kurban Bayramı tatilinin bitmesiyle haftanın ilk gününde, hem bankamatiklerde hem de gişe işlemleri için banka önlerinde uzun kuyruklar gözlemlendi.

9 günlük tatilin ardından cadde ve sokakların tekrar dolduğunu dile getiren Gülcan Çule, 'Hafta başı herkes iş başı yaptı. Bankalar, posta ve ATM önlerinde sıra oluştuğunu gördük. Hareketlilik yeniden başladı. İnsanlar hem ödemelerini yapmak hem de ihtiyaçlarını karşılamak için çarşıya ve pazara çıktı. Edirne zaten yazın genelde okullar kapandıktan sonra ailelerin ve öğrencilerin tatile gitmesi sonrası boş kalıyor. Bu sıralar hem gurbetçi yoğunluğundan, hem de genel olarak tatil dönüşü olduğu için bir hareketlilik yaşandığını görüyoruz' şeklinde konuştu.