BAŞKAN İBA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin İba '˜Köy Köy Edirne' programı kapsamında kente bağlı köyleri ziyaret etti. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İba, sorunlar ve talep edilen hizmetler hakkında vatandaşları dinledi.

BAŞKAN İBA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne AK Parti İl Başkanlığı tarafından '˜Köy Köy Edirne' programı düzenlendi. Düzenlenen program dahilinde Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin İba, vatandaşlarla ve muhtarlarla bir araya geldi. Başkan İba, var olan sorunlar ve beklenen hizmetler hakkında vatandaşlar ile sohbet etti.

Başkan İba, yürütülen '˜Köy Köy Edirne' programı kapsamında Köşençiftliği, İskender, Sazlıdere, Eskikadın Köyü, Kemalköy, Yenikadın köylerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden İba, talepleri dinledi.

                Köşençiftliği Köyü'nde, köy içi kanalizasyonunun hızla yapılması için vatan Muhtar Kemal Çakman ile görüşen İba, vatandaşların sorunlarını dinledi.

                İskender Köyü'ne gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlar ve Muhtar Selçuk Meriç'le bir araya gelen İba, 'Köy çıkış yollarımızın ivedilikle yapılması ve tertemiz bir Edirne için çöp konteynırlarının tedariki konusunda köyümüze destek olacağız.' dedi.

                Sazlıdere Köyü'nde kısa süre önce gerçekleştirilen köy içerisi kanallarının yapımını inceleyen İba, köyün altyapı çalışmalarına geçileceğini aktardı.

                '˜Köy Köy Edirne' programı kapsamında Eskikadın Köyü'nü ziyaret eden Başkan İba, Muhtar Şevket Akkurt ve vatandaşlarla görüştü. Vatandaşlardan köyün altyapı çalışmaları kapsamında talep aldığını belirten İba, köy girişinden köy içine kadar yol yapılmasını da gündemlerine aldıklarını söyledi.

                Yenikadın Köyü'nde vatandaşlarla bir araya gelen İba, Muhtar Sedat Tosun'la görüştü. Görüşme sonrası vatandaşlarla sohbet eden İba, bir kısmı tamamlanmış olan altyapı çalışmalarının tamamlanması noktasında destek olacaklarını ifade etti.

                Program kapsamında Kemalköy Köyü'nü ziyaret eden Başkan İba, 'Köyümüzde yılların yıprattığı elektrik hattını yeniledik, hayvan sulama çeşmesini tamamladık. Sırada eksik parke taşları var. Sözümüzü verdik.' Dedi.