Başkan İba, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı

Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan İba, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne AK Parti İl Başkanı Belgin mesajında, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya geldiklerini belirterek, bayramın tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını diledi.

              Bayramın dayanışma duygularını yoğunlaştırdığını ifade eden İba, "Ramazan ayı, bizleri sabır, hoşgörü ve yardımlaşma gibi güzel hasretlerle buluşturan bir aydır. Bu ay boyunca birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Şimdi ise bayramın bereketiyle bir kez daha sevdiklerimizle bir araya gelme fırsatı buluyoruz" dedi.

              Bayramın, insanlar arasında sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının güçlenmesine katkı sağladığını vurgulayan İba, bu özel günün Türkiye’ye, Türk Milleti’ne ve tüm İslam aleminin birliğine barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

              Bu anlamlı ve manevi günlerin bir fırsat olarak görülmesi gerektiğinin altını çizen İba, bayramların diğer günlere nazaran dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından büyük öneme sahip olduğunu vurguladı.

Ramazan Bayramı’nın kültürel olarak büyük bir öneme sahip olduğuna değinen İba, mesajını şu sözlerle sonlandırdı: "Ramazan Bayramı'nın sevgi, saygı ve hoşgörünün ön plana çıktığı bir bayram olarak kutlanması, birbirimizi anlamaya, kucaklaşmaya ve kaynaşmaya vesile olması dileğiyle, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum.”
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ