Başkan İba, Havsa İlçesine bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 'Gönül Gönüle Edirne' ziyaretleri çerçevesinde Havsa İlçesi'ne bağlı köylerde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan İba, Havsa İlçesine bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Gönül Gönüle Edirne" diyerek ziyaretlerine devam ediyor. Başkan İba ve beraberindeki heyet Havsa ilçesine bağlı köylerde ziyaret gerçekleştirdi. İba ve Havsa İlçe Başkanı Haluk Savaştürk, köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan İba, ilk olarak Oğulpaşa Köyü’ne ziyaret gerçekleştirdi. Burada vatandaşlar ile sohbet eden Başkan İba, Devlet Su işleri tarafından ihaleye çıkarılacak olan dere ıslahı projesi ile ilgili görüşme yaptıklarını söyledi.

İba ve beraberindeki heyetin ikinci durağı Şerbettarlar Köyü oldu. Köyün tarihi çeşmesinin restore edildiğini ve elektrik hattının yenilendiğini dile getiren İba, 3 adet yeni su kuyusunun müjdesini verdiklerini açıkladı.

Başkan İba ardından, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan’ı ziyaret etti. Gönül belediyeciliğinin izlerinin her bir mahallede, sokakta göründüğü Havsa için yapılacak ve devam eden Meydan Projesini görüştüklerini ifade eden İba, “Gönül Gönüle Edirne hep daha iyisine, hep yeni müjdelere!” dedi.

Son olarak Necatiye Köyü’ne ziyarette bulunan İba, burada Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan’ın da katılımıyla tamamlanma aşamasına gelen köy içi dere ıslah çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Köylerde suyun gücünü en verimli şekilde kullanmak için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen İba, “Havsa’ya bağlı köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Güzel sohbetler ettik. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Ziyaretlerimizde hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın taleplerini dinleyerek ilgili bakanlıklara iletiyoruz.“ şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ