Başkan İba 'Gençlerimizi örnek yatırımlar ve projelerimizle geleceğe hazırlıyoruz'

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne İl Gençlik Kolları üyeleri ve Trakya Üniversitesi AK Gençlik üyeleri ile  'İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye' etkinliğinde bir araya geldi. Programın bir diğer özelliği ise AK Parti Edirne İl Başkanlığı'nın kullanıma geçirdiği AK Nokta aracının ilk kez kullanıldığı etkinlik olmasıydı.

Başkan İba 'Gençlerimizi örnek yatırımlar ve projelerimizle geleceğe hazırlıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindekiler, Edirne İl Gençlik Kolları üyeleri ve Trakya Üniversitesi AK Gençlik üyeleri ile "İlk Oyum Erdoğan'a, İlk Oyum AK Parti'ye" etkinliğinde bir araya geldi.

Ak Parti Edirne İl Teşkilatı'nın 2023 yılında, çalışmalarını tanıtmak ve Edirne'nin her köşesindeki vatandaşlara ulaşmak, yeni üye kayıtları almak, vatandaşlardan geri bildirim toplamak amacıyla kullanacağı AK Nokta aracı da ilk kez bu programda kullanıldı.

Yapılan etkinliğe 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak olan gençler katılım gösterdi.

Meriç Nehri Kıyısında gerçekleştirilen etkinlikte güncel siyasetten, sanata, dijital dönüşümden bilime birçok alanda geniş kapsamlı keyifli sohbet gerçekleştirildi.

Gençlerin farklı konulardaki istek ve taleplerini dinleyen Başkan İba, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizi örnek yatırımlar ve projelerimizle geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

‘İlk Oyum Erdoğan’a İlk Oyum AK Parti’ye’  programı ile ilk defa oy kullanacak olan gençler ile buluştuklarını dile getiren Başkan İba, “Gençlerimizin isteklerini, düşüncelerini, görüşlerini dinledik. Etkinliğimizde birlikte pişirdik, birlikte yedik. Şarkılar türküler söyledik.  Sazımıza sözümüz; sohbetimize birliğimiz karıştı. Bizler de gençlerimizin isteklerini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğimize söz verdik" şeklinde konuştu.

“AK nokta aracımızla Edirne’mizin her köşesinde vatandaşlarımıza ulaşacağız”

"Bu etkinliğin bizim için bir diğer önemi ise; AK Parti Edirne teşkilatı olarak vatandaşımıza her noktada ulaşmak, onların dileklerini toplamak ve partimize üyelik başvurularını kabul etmek üzere dolaşıma çıkardığımız AK Nokta aracımızın ilk kez kullanıldığı program olmasıdır. Bu ilki bizim en kıymetlerimiz olan gençlerimizle yaşamak istedik; çok da keyifli oldu. Bizim geleceğimiz, milletimizin ve memleketimizin geleceği gençlerimiz her zaman en iyiye ve en ileriye layık. Bu nedenle de onlarla geçirdiğimiz bu keyifli akşamı, teşkilatımız için önemli olan mobil aracımızın da ilk etkinliği olarak planladık. Bizler attığı her adımı gençlerimize göre şekillendiren ve onlara Türkiye Yüzyılı vizyonuyla değer veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizgisinde; gençlerimizle her daim bir arada olmayı sürdüreceğiz. Onların enerjisi ve ilerici fikirleriyle daha nice yüzyılları birlikte inşa edeceğiz” diyen İba etkinlik sonunda tüm katılımcılara teşekkür etti.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ