Recep Gürkan 'Su kesintisi Türkiye'nin heryerinde olabilir.'

Hafta sonu kentte yaşanan su kesintisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, bu tür arızaların Türkiye'nin birçok noktasında yaşanabileceğini belirtti.

Recep Gürkan 'Su kesintisi Türkiye'nin  heryerinde olabilir.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda basın toplantısı düzenleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, hafta sonu yaşanan su kesintisi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Arıza nedeniyle kente 24 saat süreyle su verilemediğini söyleyen Gürkan, bu tür arızanın Türkiye’nin birçok noktasında yaşanabileceğini vurguladı.

Su kesintisinin sadece CHP’li belediyelerde olmadığını aktaran Gürkan, parti fark etmeksizin hiçbir belediye başkanının su ile ilgili arıza yaşamak istemeyeceğini kaydetti.

Arızanın partisinin olmadığını ifade eden Gürkan, eleştirilere de cevap verdi.

Su kesintilerinin sadece CHP’li belediyelerde olduğunu düşünenlerin olduğunu dile getiren Gürkan, arızanın giderilmesinin ardından suyun dolmasının ve kente su verilmesi için belli bir zaman beklenmesi gerektiğini söyledi. 

Tankerlerle su taşındı

Kesinti sırasında vatandaşların talepleri doğrultusunda tankerlerle su taşındığını belirten Gürkan, sistemdeki patlağın hava alma borularında gerçekleştiğini açıkladı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ