BAŞKAN İBA ANKARA'DA BAKANLAR İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Ankara'ya gitti. Edirne'de devam eden ve yapılması planlanan yatırımları görüşmek üzere Başkent'te bir dizi ziyaretlerde bulunan Başkan İba, müjdeli haberlerle döndü.

BAŞKAN İBA ANKARA'DA BAKANLAR İLE GÖRÜŞTÜ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara'ya giden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Başkent'te çeşitli ziyaretlerde de bulundu. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve beraberindeki heyet ziyaretler sonrası çok sayıda yeni proje ve kazanımla kente döndü.

Başkan İba, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş'ı makamında ziyaret etti. Lalapaşa, Havsa ve Yenikarpuzlu Belediyelerinin yeni yatırımları ve Edirne gençlerinin ihtiyaçları ile ilgili taleplerini ilettiklerini dile getiren İba, 'Kendilerine ilimize ilgileri ve ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.' Dedi.

Ziyarette kent ekonomisi görüşüldü

Ardından Başkan İba ve beraberindeki heyet Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan'ı ziyaret etti. Görüşmede kent ekonomisi hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

'1.170 dekar alan sulamaya açılacak'

Başkan İba ve beraberindeki AK Parti Lalapaşa İlçe Başkanı Erhan Ayyıldız, Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan ve İl Genel Meclis Üyesi Secaattin Uyur ile birlikte DSİ Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca'yı ziyaret etti. Yapılan görüşme sonucu Edirne'ye müjdeli haberlerle döndüklerini ifade eden İba, 'Bu yıl içinde Büyükoğülü Göleti gövdesi tamamlanacak ve 1.170 dekar alan sulamaya açılacak. Lalapaşa 1 ve 2 Göletlerinin ödeneği hazır. Yakın bir zamanda ihalesi yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun!' Dedi.