Başkan Helvacıoğlu, başkanlık koltuğunu Selay Güneş Topaloğlu'na devretti

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini devam ettirdi. Başkan Helvacıoğlu, makamını 3 sınıf öğrencisi Selay Güneş Topaloğlu'na devretti.

Başkan Helvacıoğlu, başkanlık koltuğunu Selay Güneş Topaloğlu'na devretti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bugün Keşan Belediyesi Başkanlık koltuğuna Kurtuluş İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Selay Güneş Topaloğlu geçti.
              Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından makam odasında karşılanan Topaloğlu’na girişinde çiçek takdim edildi. Daha sonra makamı teslim alan Topaloğlu, Helvacıoğlu’na teşekkür ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
              23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Selay Güneş Topaloğlu, konuşmasına, “Öncelikle biz çocuklara böyle bir imkan verdiğiniz için tüm çocuklar adına teşekkür ederim.” İfadeleriyle başlarken; istek ve beklentilerini ise, “Kurtuluş İlkokulu’nun yenilenmesi, okul bahçemizin asfaltlanması ve oyun alanı istiyorum. Sizin yeniden yeniden başkan olmanızı istiyorum. Sizi çok seviyorum. Ayrıca sizden kendim için bir isteğim olacak. Derslerime daha iyi çalışabilmem için tablet istiyorum. İleride çok başarılı olup, bu koltuğa oturmak istiyorum” sözleriyle aktardı.
              Bu sözlerin ardından kendisinin de Kurtuluş İlkokulu mezunu olduğunu hatırlatan Mustafa Helvacıoğlu, Topaloğlu’nun dilekçesini değerlendirmek üzere teslim aldı.
              Çocukların geleceğin emanetçileri olduğuna vurgu yapan Helvacıoğlu, “Çocuklar gülerse dünya güler. Bizler yarınlara umutla bakıyorsak çocuklarımız sayesinde. Ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramının kutlandığı bugünde tüm dünya çocuklarına mutlu bayramlar dileriz. Onların gelecekle ilgili hayallerini gerçekleştirecekleri bir gelecek hazırlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Helvacıoğlu, 150 öğrenciye sinema bileti sözü verdi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ