AK Parti milletvekili adayları sahaya inerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyor

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti 28. Dönem Edirne Milletvekili adayları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti milletvekili adayları sahaya inerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti 28. Dönem Edirne Milletvekili adayı Tarık Hatipler ile birlikte Edirne Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret etti. 14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçimler için esnaf ve vatandaşlardan destek isteyen İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'yi ve Edirne'yi daha ileriye taşıyacaklarını belirtti.

              Ziyaretlerinin devam edeceğini belirten İba, "Edirne İçin Hemen Şimdi" diyerek doğru zamanda, doğru adımlarla hareket ederek Türkiye'yi daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.
              AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Tarık Hatipler ise esnafların sorunlarını dinleyerek çözüme yönelik çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

              Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Edirne milletvekili adayları sahaya inerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geliyor. AK Parti'nin Edirne adayları, parti binasında yapılan toplantıların ardından farklı bölgelerde ziyaretler gerçekleştiriyor.

               Aksal Keşan esnafı ile bir araya geldi

              AK Parti Edirne birinci sıra Milletvekili Adayı Fatma Aksal, Keşan parti binasındaki buluşmanın ardından ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi. İftar programına katılan Aksal, daha sonra ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

              "Hatipler Sanayi Esnafı ile buluştu"

              AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasında teşkilat üyeleri ile bir araya gelen ikinci sıra milletvekili adayı Tarık Hatipler, Başkan İba ve beraberindekilerle birlikte Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

              İftar sonrası da ziyaretlerini sürdüren Hatipler, Şükrüpaşa Mahallesi'ndeki esnaf ve kahvehaneleri ziyaret ederek istek ve şikayetleri dinledi.

              "Çekiç ve Kurban Meriç İlçesi'ne ziyaret"

              Meriç İlçe Başkanlığını ziyaret eden üçüncü sıra milletvekili adayı Erdinç Çekiç ve Dördüncü Sıra Milletvekili adayı Sevdanur Kurban, buradaki görüşmelerin ardından ilçede kurulan pazara giderek esnaf ile bir araya geldi. Küplü'de de  pazar esnafını ziyaret eden Kurban ve Çekiç, Subaşı Beldesi, Büyükaltıağaç ve Küçükaltıağaç Köy sakinleri ile buluştu.

              İftar programı sonrası Meriç ilçesinde mahalleleri ziyaret eden Kurban ve Çekiç, Edirne merkezde olduğu gibi ilçe ve beldelerin de hak ettiği hizmeti alabilmesi için çalışmaların devam edeceğini aktardı.

              Kadınların siyasetteki yerinin her geçen gün arttığını söyleyen Dördüncü Sıra Milletvekili Adayı Sevdanur Kurban, kadın elinin değdiği her işin güzelleştiğini ve esnafın bütün isteklerini yerine getirmek için çaba sarf edeceklerini ifade etti.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ