• Haberler
  • Edirne
  • Başkan Açıkel son yolculuğuna uğurlandı     

Başkan Açıkel son yolculuğuna uğurlandı     

            Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinin Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel kalp krizi sonrasını yaşamını yitirdi. Açıkel için düzenlenen cenaze törenin ardından göz yaşlarıyla son yolculuğuna uğurlardı.

Başkan Açıkel son yolculuğuna uğurlandı      
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

                Kırklareli’nin Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Açıkel tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. Kırklareli'nin Pehlivanköy İlçesi Belediye Başkanı Açıkel için belediye önünde tören düzenlendi. Törende duygu dolu anlar yaşandı. Törende konuşan Vali Ekici, Açıkel'in çok değerli bir belediye başkanı olduğunu ve bölgede çok büyük hizmetler yaptığını hatırlatarak, Açıkel'e Allah'tan rahmet diledi.

                İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar da Açıkel’e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diledi.

                Törene Kırklareli Valisi Birol Ekici, İlçe Kaymakamı Erdoğan Beypınar, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve yakınları katıldı. Açıkel'in cenazesi, Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

                Edirne Gündem Gazetesi olarak merhum Hüseyin Açıkel'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ