Balkan seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti Havsa Belediye Başkan Adayı Aydın Balkan Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Balkan seçim çalışmalarına devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim ziyaretlerine başlayan Balkan, program kapsamında Meclis Üyesi adayları ile Havsa Tarım Kredi Kooperatifi, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Taşıyıcılar Kooperatifini ve Terminal Taksi Durağındaki esnaflar ziyaret etti. Çalışanlar ve esnafla sohbet eden Balkan, fikir alış verişinde bulunarak projelerini anlattı.

Havsa’nın gönül birliği içinde, tüm kurumların katılımı ile hep birlikte yönetileceğini belirten Balkan, vatandaşların sorunlarını çözeceklerini aktardı.

Daha sonra otogar ve çevresindeki esnafı ziyaret eden Balkan, esnafa hayırlı işler diledi.

Yeni otogarın yakın zamanda açılışını yapacaklarını söyleyen Balkan, “ “Yakın zamanda açılışını planladığımız Yeni Otogarımızın eksiklerini müteaahhit firmanın tamamlaması ile kurdelesini kesip Yeni Otogarımızı esnafımıza emanet edeceğiz” dedi.

Ardından hane ziyaretleri gerçekleştiren Balkan, Havsa Cumhuriyet Mahallesi’nde komşu günlerine katıldı. Burada talepleri not eden Balkan, “Cumhuriyet mahallemizde komşu gününde komşularımız ile bir araya gelerek yine çalışmalarımızı ve projelerimizi anlattık. Hem sohbet ettik, hem Havsamız ile ilgili düşüncelerini taleplerini not ettik. Hemşerilerimizin beklentilerini yol haritamız yaparak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.  Haber Merkezi

HABER MERKEZİ