Askıya bir mont, bir kalem de sen bırak

Edirne Çocuk Hakları Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi çocukların okul giysisi ve kırtasiye malzemelerine erişimini sağlamak amacıyla 'Askıda Okul Giysisi' dayanışma çağrısını yineledi.

Askıya bir mont, bir kalem de sen bırak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmiş yıllarda toplumun duyarlı bireyleri ve kurumlarının katkılarıyla birçok çocuğa destek sağlandığını hatırlatan Dernek yetkilileri, artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu yıl yardım bekleyen çocuk sayısının önceki yıllara kıyasla daha da arttığını belirtti.

Dernekten yapılan açıklamada, “Okula devam eden ve gerçekten ihtiyacı olan çocuklarımız için desteğiniz her zamankinden daha kıymetli. Bu dayanışmaya bireysel olarak ya da arkadaş, komşu, iş çevresi gibi gruplar halinde katılabilirsiniz. Çocuklarımızı rencide etmeden, onlara ihtiyaç duydukları okul giysileri ve kırtasiye malzemelerini ulaştırmak istiyoruz” denildi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme