Alçalar ve eşinden şehit ailelerini ziyaret etti

Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve eşi Doç. Dr. Ayşe Nilüfer Alçalar, şehit ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Alçalar ve eşinden şehit ailelerini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve eşi Doç. Dr. Ayşe Nilüfer Alçalar, Tunceli'de PKK'lı teröristlerin halı sahada futbol maçı yapan polislere açtığı ateş sonucu şehit olan 30 yaşındaki komiser Cem Kerman'ın eşi Dilay Kerman'ın ve ailesini ziyaret etti.

Şehit Komiser Cem Kerman'ın annesi Gülser ve babası Ercan Kerman'ı evlerinde ziyaret eden Alçalar, şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanlarında olduklarını belirtti.

Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve eşi Doç. Dr. Ayşe Nilüfer Alçalar daha sonra, 2016 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan Nefize Çetin Özsoy'un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Alçalar, şehit ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini, Nefize Çetin Özsoy'un Annesi Hafize, Babası Süleyman Çetin ve kızı Elif Özsoy ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Müdür Alçalar ve eşi ailelerle sohbet ederek, ebediyete intikal etmiş şehitlerin emaneti ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını aktardı. Ebru Yıldız Günenç

EBRU YILDIZ GÜNENÇ