Arpacı, Kış Okulu Kurslarına giden öğrencilerle buluştu

Edirne İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Kış Okulu Kurslarına giden öğrencilerle bir araya geldi.

Arpacı, Kış Okulu Kurslarına giden öğrencilerle buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan, öğrencilerin yarıyıl tatillerini verimli şekilde değerlendirip, eğlenerek öğrenme imkânı buldukları Kış Okulu Kursları Edirne Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezinde devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, beraberinde Müdür Yardımcıları ile birlikte Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilsem'i ziyaret ederek, görsel sanatlar, akıl oyunları ve robotik atölyelerinde kurslarına devam eden öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından bu yarıyıl tatilinde ilk kez uygulanan Kış Okulu uygulaması ile öğrencilere "bilim", "sanat", "matematik" ve "İngilizce" olmak üzere 4 alanda, eğlenceli ve yenilikçi öğrenme yaklaşımlarını içeren kurslara katılma imkanı elde ettiklerini söyleyen İl Millî Eğitim Müdürü Arpacı, kurslar sayesinde öğrencilerimiz yarıyıl tatillerinde hem eksikliklerini giderme, hem de yetenekleri doğrultusunda eğitim alma imkanı elde ettiklerini söyledi.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilsem, 2023 Teknofest'te Sağlıkta Yapay Zekâ Alanında ikinci aşamaya geçen öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi alan Arpacı, öğretmen ve öğrencilere bir üst aşamada başarılar diledi. Haber Merkezi

HABER MERKEZİ