AK Parti vekil adayları UZUNKÖPRÜ'de çalışmalarını sürdürüyor

14 Mayıs seçimlerine 10 gün kala çalışmalar daha da hız kazandı. AK Parti Milletvekili Adayı Av Tarık Hatipler, 'seçimler yaklaştıkça inancımızla birlikte heyecanımız da artıyor' dedi.

AK Parti vekil adayları UZUNKÖPRÜ'de çalışmalarını sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimlerine çok az bir zaman kala partilerin ve adayların çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.  14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında Edirne’nin Uzunköprü İlçesinde vatandaşlarla buluşan AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler vatandaşları tek tek dinledi.

Uzunköprü Pazar yerini gezen Hatipler, esnafla kucaklaştı. Hatipler, seçim gününe 10 gün kala inançlarının yükseldiğini belirterek, “Zaman daraldıkça bizim umudumuz daha da artıyor. Heyecanımız yüksek. Çünkü Milletimizin sesini duyuyoruz. Görüyoruz ki, vatandaşlar da artık bazı şeylerin farkında. Bizler seçim maratonuna başladığımızdan beri köy köy, mahalle mahalle, ev ev AK davanın her neferine ulaştık ve bu AK davaya neferler kazandırdık. AK Parti bazı kişilerin olduğu gibi masa başında belli grupların kurduğu bir parti değil. Bizzat milletin kurduğu bir partidir. Bu zamana kadar milletimize hizmet ederek geldi. Milletin çıkarına ne varsa hep orada AK Parti oldu” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ