AK Parti Milletvekili adayları bayramda köy köy gezdiler

  AK Parti Milletvekili adayı Av. Tarık Hatipler, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi ziyaret ve temaslarına ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Milletvekili adayları bayramda köy köy gezdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan bayramının İlk günü AK Parti İl binasında düzenlenen bayramlaşma programına katılan Av. Tarık Hatipler, teşkilat üyeleri ile bayramlaştı. Bayram ziyaretleri kapsamında, Domurcalı, Tayakadın, Karakasım, Orhaniye, Elçili, Muratçalı, Demirhanlı, Ortakçıve Osmanlı köylerini ziyaret ederek köy halkı ile bayramlaştı.

         Hatipler, Cumhur İttifakının, milletvekili seçimlerinden daha güçlü bir şekilde çıkacağımıza inandığını belirterek, “Azimle ve kararlılıkla sahadaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu seçimler sadece Cumhurbaşkanını ve milletvekilini belirlemekle kalmayacak, aynı zamanda ülkemizin bekası için de bir fırsattır. İnşallah 15 Mayıs sabahı da aynı güçlü iradeyle göreve gelerek, ülkemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Daima milletimizin yanında olduk, birlik içinde çalıştık ve bundan sonra da aynı gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bize gönül veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

         AK Parti Milletvekili adayı Av. Tarık Hatipler daha sonra AK Parti teşkilatı ile birlikte, Havsa Belediyesinin spor ve sosyal tesis açılışına katılarak, “Havsa Belediye Başkanımız Aydın Balkan ve Havsa teşkilatımıza bu güzide eseri ilçemize kazandırdıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ