AK Parti Edirne'deki seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için zaman daralıyor.

AK Parti Edirne'deki seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile birlikte ziyaretlerini sürdüren 28.Dönem Edirne Milletvekili adaylarının yeni durağı Tahtakale ve Çilingirler esnafı oldu. AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasında bir araya gelen 28.Dönem Edirne Milletvekili adayları seçim çalışmaları çerçevesinde ilk olarak Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki esnafı ziyaret etti.  Daha sonrasında ise Tahtakale ve Çilingirler' deki esnafla buluştu.

 "Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız"

28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili adaylarının yapılan istişare toplantısı sonrası sahaya indiğini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve hem esnafın hem de Edirne'nin hak ettiği hizmeti alabilmesi adına gereken çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

14 Mayıs seçimleri için artık son düzlüğe girildiğini hatırlatan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, gece gündüz demeden büyük bir aşk ve coşkuyla çalışmalarını sürdürdüklerini ve her yaptıkları ziyarette ilgiyle karşılandıklarını belirtti.

Bu güne kadar Edirne'nin hak ettiği hizmetleri alabilmesi adına gerek mevcut milletvekili ve 28. dönem 1. sıra milletvekili adayı Fatma Aksal, gerekse bakanlıklar aracılığı ile istişareler yaparak sağlıktan, eğitime, ulaşımdan, tarımsal kalkınmaya kadar birçok alanda proje yürüttüklerini vurgulayan Başkan İba, yatırım ve hizmetlerin devam etmesi noktasından milletin desteğini beklediklerini dile getirdi.

"Keşan'daki yenilikler Edirne'de neden olmasın?"

Keşan’a hizmet getirmek için gece gündüz demeden el ele ve omuz omuza çalıştıklarını söyleyen 28. Dönem AK Parti Edirne 1. sıra Milletvekili Adayı Fatma Aksal, Edirne'nin de bu yenilik ve hizmetlerden faydalanması için hem mecliste hem de Ankara'daki bakanlıklarda görüşmeler yaparak projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

"Gençlerimizin önünü açacağız"

Zaman daraldıkça heyecanın arttığını söyleyen AK Parti'nin en genç Edirne ikinci sıra Milletvekili Adayı Tarık Hatipler, 14 Mayıs'ta halkın desteği ile birlikte çok rahat bir şekilde çıkacaklarını ve verilen bütün sözlerin arkasında olduklarını belirtti.

"Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz"

Özellikle Roman vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve daha iyi yerlere gelebilmeleri için bu güne kadar çeşitli projeler üretildiğini ve destekler verildiğini söyleyen 28. Dönem AK Parti Edirne 3. sıra Milletvekili Adayı Erdinç Çekiç, "Türkiye’de bugün her kesimin olduğu gibi romanların da kucaklandığı, onların da sorunlarına müdahil olunduğu bir süreç yaşıyoruz. Romanlara yönelik önemli birçok proje hayata geçirildi. Bugüne kadar görülmemiş ve eksik kalmış kısımları sahiplenen Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Biz de üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmak için durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

"Kadınların çalışma hayatındaki yeri her geçen gün artıyor"

Kadınların çalışma hayatında ve siyasetteki yerinin her geçen gün arttığını söyleyen 28. Dönem AK Parti Edirne 4. sıra Milletvekili Adayı Sevda Nur Kurban, kadınların desteklenmesi, ev hanımlarının geçimlerine katkı sağlaması ve kadın istihdamının arttırılması adına yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirtti.

HABER MERKEZİ