AK Parti Edirne adayları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için geri sayım başladı. AK Parti28.Dönem Edirne Milletvekili adayları, parti binasındaki istişare toplantısının ardından çalışmalar kapsamında sahaya inerek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Edirne adayları, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran AK PartiEdirne milletvekili adayları sahaya inerek vatandaşlar ve esnaflarla bir araya geldi. 28. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Adaylarının yapılan toplantı sonrasısahaya indiğini söyleyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını ve hem esnafın hem de Edirne'nin umudu olacaklarını ifade etti.

Edirne'den 4. sıra milletvekili adayı Sevda Nur Kurban ile Kıyık Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ettiklerini belirten Başkan İba,taleplerini dinleyerek not aldıklarını ve sorunların çözümü noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Teşkilat üyeleri ve 1. sıra Milletvekili Adayı Fatma Aksal ile Karaağaç Mahallesi'nde esnafı ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini aktaran İba, her zaman olduğu gibi bundan sonra da kentin daha iyi noktalara gelebilmesi adına çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Edirne'den aday gösterilen 1.Fatma Aksal, 2.Tarık Hatipler, 3.Erdinç Çekiç ve 4. Seda Nur Kurban'ın seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi. Haber Merkezi