AK Parti'den Selimiye Meydanı'nda vatandaşlara lokma ikramı

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından mübarek 3 ayların başlangıcı dolayısıyla Selimiye Meydanı'nda lokma dağıtıldı.

AK Parti'den Selimiye Meydanı'nda vatandaşlara lokma ikramı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından üç ayların başlangıcı, Ramazan'ın habercisi olan Recep Ayı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Selimiye meydanında bir araya gelen AK Parti heyeti, vatandaşlara lokma dağıtarak Recep Ayı'nı tebrik etti.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda faaliyete geçirilen ve vatandaşlarla parti arasında köprü görevi gören, iletişimi kolaylaştıran 'AK Nokta Aracı' ile caddelerde, sokaklarda ve mahallelerde, pazaryerlerinde, ilçe ve köylerde vatandaşlara ikramlar yapılıyor.

AK Nokta Aracı'nın bu seferki durağı ise Selimiye Meydanı oldu. Recep Ayı dolayısıyla Selimiye Meydanı'nda hazır bulunan araç ile vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.

 AK Parti Edirne İl Başkanlığı olarak, üç ayların başlangıcı dolayısıyla vatandaşlara lokma ikramında bulunmak istediklerini belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, "Hem vatandaşlarımızın üç aylarını kutladık, hem de ikramda bulunduk. Lokma ikramımıza halkımızın teveccühü de güzel oldu. Bu anlamda davetimize icazet eden tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen etkinliğe AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan ve partililer katıldı.

Haber Merkezi

HABER MERKEZİ