TEMAD üyelerine 'Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele' Eğitimi verildi

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyelerine 'Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele'  yönelik eğitim gerçekleştirildi.

TEMAD üyelerine 'Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele' Eğitimi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kadına Yönelik Şiddet ile Mücadele çalışmalarının anlatıldığı eğitimde; “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kadına Yönelik Hizmet Modelleri, Kadınlara Yönelik Şiddet ile Mücadele Kapsamında Gerçekleştirilen Ulusal Eylem Planları, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Çalışmaları, Sosyal Destek Hatları, KADES-UYUMA Projeleri ve Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmaları” konuları hakkında dernek üyelerine yönelik bilgilendirme yapıldı.

                Gerçekleşen eğitime; Edirne Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nihan Ertan, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi Başkanı Aydın Bildiş ve Dernek üyeleri katılım sağladı.
                Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Bildiş, “Üyelerimizin katılımıyla çok güzel bir eğitim gerçekleşti. "Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele" ve "Bağımlılıklar ile Mücadele" konularında her kesimin bilinçli olması gerek. Bu gibi eğitimlerle birlikte ülkemizde bizleri üzen olayların daha da aza ineceği inancındayız. Toplum yararına yapılan ve farkındalık oluşturan bu işleri destekliyoruz.” İfadelerini kullandı.


Ebru Yıldız Günenç


 

EBRU YILDIZ GÜNENÇ