AK Parti'den aday olan isimler için tanıtım toplantısı düzenlendi

AK Parti Edirne Milletvekili adayları tanıtıldı. Parti binasında gerçekleştirilen tanıtımda konuşan İl Başkanı Belgin İba, Türkiye'nin 20 yılda kaydettiği gelişimin kelimelerle ifade edilemeyeceğini, 14 Mayıs'ta yeni bir desten daha yazmak için bir arada olduklarını vurguladı.

AK Parti'den aday olan isimler için tanıtım toplantısı düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Türkiye Cumhuriyeti'nin, Türkiye Yüzyılı'nın, Edirne'nin kaderi için bir araya geldiklerini söyledi.İba, Türkiye’nin 20 yılda kaydettiği gelişimin kelimelerle ifade edilemeyeceğini aktardı ve şöyle devam etti:

“Bırakın Türkiye Cumhuriyeti tarihini, Dünya tarihine altın harflerle yazılacak bir ilerlemedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği, Türkiye’mizin yüzyılına damga vurmakla kalmamış, dünya tarihinde iz bırakmış bir liderlik örneğidir. Bizler bu gururla, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yüzyılına da damga vurmak için bir aradayız. 14 Mayıs tarihinde, bir yeni destan daha yazmak. Bizler doğru zamanda doğru adımlarla ve doğru adam ile kalbimizdeki memleket sevdasını kapı kapı, hane hane, köy köy gezerek Edirnemize yaymak için bir aradayız.”

Tüm teşkilat ve adaylarla kenetlenerek birlikte zafere yürüyeceklerini belirten İba, asla yorulmayacaklarını vurguladı. CHP’nin Edirne’deki adayları arasında kadınların yer almayışına değinen, “Artık köhneleşmiş bir siyaset aktörü olan CHP'nin Edirne’mizde tek bir kadın adayı yokken. Bugün aramızda 2 kadın adayımızın olması ayrıca bizi gururlandırıyor. 15 Mayıs Sabahı İnşallah tüm Türkiye’de ve Edirne’de milletimize hizmet etmeye güçlü bir şekilde devam edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Birlik ve beraberlik ruhunun Türkiye’nin geleceğinde çok önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren İba, Edirne için çalışarak, hizmet ederek geleceğe yürüyeceklerini aktardı. AK Parti Edirne birinci sıra milletvekili adayı Fatma Aksal ise, AK Parti’nin aday listelerinde kadınların ve genç isimlerin yer aldığına değindi.

CHP’nin Edirne’den kadın aday göstermemesine dikkat çeken Aksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konu üzerindeki hassasiyetinden bahsetti.  AK Parti hükümetinin yaptığı hizmetlere vurgu yapan Aksal, İHA, SİHA ve TOGG’un Türkiye Yüzyılı için önemini anlattı.

AK Parti Edirne ikinci sıra milletvekili adayı Tarık Hatipler de, 14 Mayıs’ta yapılacak secimin çok önemli olduğunu söyledi. Hatipler, AK Parti teşkilatının her kademesinde yer aldığını belirtti.

14 Mayıs seçiminin önemini anlatan Hatipler, “Gelinen noktada yapılacak seçimlerin önemi geçmişteki seçimlere göre daha büyük. Önemini idrak ediyor ve yaşıyoruz.” Dedi.

AK Parti Edirne üçüncü sıra milletvekili adayı Erdinç Çekiç de, milletvekili adayı olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti. Edirne’nin evladı olduğunu aktaran Çekiç, AK Parti’ye bir fazla oy kazandırmak için mücadele ettiğini kaydetti. Tüm enerjisiyle son ana kadar çalışmaya devam edeceğini söyleyen Çekiç, 30 yıllık siyasi, 18 yıllık sivil toplum deneyimi sayesinde milletvekili adaylığına kadar çıktığına dikkat çekti.

AK Parti Edirne dördüncü sıra milletvekili adayı Sevda Nur Kurban ise, 28. Dönem Genel Seçimlerinin öneminden bahsetti. Teşkilatlarla el ele vererek çok çalışma sözü vermek için bir arada olduklarını belirten Kurban, “Bu seçimler, ülkemizin geleceği için belirleyici bir dönüm noktası olacaktır. Bu nedenle, her birimizin sandık başına giderek, demokrasimizin gücünü göstermesi gerekmektedir. Edirne'den en fazla oy çıkacağımıza ve Edirne’den Ankara’ya 4 milletvekili göndereceğimize gönülden inanıyorum.” Dedi.

HABER MERKEZİ