AK Parti Adayı Hatipler 'Daha yapacak çok işimiz var.'

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler, 14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına İpsala'da devam etti.

AK Parti Adayı Hatipler 'Daha yapacak çok işimiz var.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AAK Parti Edirne Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler seçim çalışmaları kapsamında Edirne’nin İpsala İlçesini ziyaret etti.

Hatipler, İpsala Teşkilatı ile birlikte, Karpuzlu ve Koyuntepe Beldesi, Paşaköy, Yapıldak, Kumdere, Küçükdoğanca, Kocahıdır, Hıdırköy, Sarpdere ve Turpçular Köylerinde vatandaşlarla ile bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Tarık Hatipler İpsala’da, yaptığı konuşmalarda 'istikrar' vurgusu yaptı.

Türkiye’nin 20 yılda geldiği noktayı herkesin görebildiğini ifade eden Hatipler, “Cumhurbaşkanımızı artık bütün dünya tanıyor. 20 yılda Türkiye çok şeyler kazandı. Bunların devamı için istikrar önemli. Türkiye, 14 Mayıs’ta inşallah yeniden istikrar diyecek. Çünkü yapacak daha çok işimiz var” dedi.

İlçe, belde ve köy sakinleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Hatipler, 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti’nin farklı bir galibiyet yaşayacağından kuşku duymadığını söyledi.

Savunma alanındaki başarılar aşikar

Hatipler, Türkiye'nin savunma alanındaki başarılı projelerini anlatarak, ülkemizin insansız hava araçları, jetleri, otomobilleri, füzeleri, radar ve radarsavarları, tankları, topları ve silahları gibi birçok kritik ekipmanı artık üretebildiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırımlardan yatırımlara koşturduğunun altını çizen Hatipler, “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını geride bıraktık ve şimdi yeni bir yüzyıla adım atıyoruz. Bu yüzyıl, ya yerinde sayma yüzyılı olacak ya da Türkiye'nin şahlanışıyla damga vuracak bir yüzyıl olacak. Cumhurbaşkanımızın belirlediği hedefler için çok önemli adımlar atıldı ve görüyorsunuz Cumhurbaşkanımız her gün yatırımlardan yaptırımlara koşturuyor” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ