300 kişilik kriz masası oluşturuldu

Keşan Belediyesi, sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışına karşı yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek için tüm ekipleriyle seferber olarak aralıksız çalıştı.

300 kişilik kriz masası oluşturuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Keşan’da ekili olan kar yağışı kenti beyaza bürürken, Keşan Belediyesi ekipleri vatandaşın mağdur olmaması için kar küreme, solüsyon ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Her zaman hizmette olduklarını söyleyen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, “ karla mücadele için hazır Siz Keşan’ın üzerini örten beyaz örtünün ortaya çıkardığı manzaranın tadını doya doya çıkarın diye daima hizmetinizdeyiz. Acil durumlar ALO 153’ü arayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğimiz kar yağışının tadını hep birlikte çıkaralım.” Şeklinde konuştu.

300 kişilik kriz masası oluşturduklarını söyleyen Helvacıoğlu, “"Kar yağışı nedeniyle kriz masamızı oluşturduk. Şehrimizde başlayan kar yağışının yaşatması muhtemel olumsuzluklara karşı biz 300 kişilik ekibimizle günün her saatinde hazırız. Siz Keşan’ın üzerini örten beyaz örtünün ortaya çıkardığı manzaranın tadını doya doya çıkarın diye daima hizmetinizdeyiz. Bu güzelliklerin zevkini sürebilmek için sizlerden de tedbiri elden bırakmamanızı, araç kullanırken dikkatli olmanızı diliyoruz. Acil durumlar ALO 153’ü arayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğimiz kar yağışının tadını hep birlikte çıkaralım.” Dedi.  Dilek Şahin