• Haberler
  • Edirne
  • 2023-2024 eğitim öğretim alan zümre toplantıları yapıldı

2023-2024 eğitim öğretim alan zümre toplantıları yapıldı

                Edirne Milli Eğitim Müdürlüğünde 2023-2024 eğitim öğretim yılı merkez ilçe alan zümre toplantıları gerçekleştirildi.

2023-2024 eğitim öğretim alan zümre toplantıları yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

                Eğitim öğretim yılı öncesinde, derslerin işlenmesi aşamasında alan öğretmenleri arasında iş birliği ve uyum sağlanması amacıyla oluşturulan alan zümreleri Merkez İlçe Toplantıları gerçekleştirildi.

                İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri Merkez İlçe Alan Zümre Toplantıları'nın gerçekleştirildiği okulları ziyaret ederek zümre toplantılarına katıldı ve sürdürülen çalışmaları yakından takip etti.

                İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, zümre toplantılarının alan derslerinin uygulama aşamasındaki önemine dikkat çekerek, toplantılarda alınan kararların kent eğitimi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

                Alan Zümre toplantıları derslerin eş güdüm halinde yürütülmesi açısından son derece önemli olup, zümre toplantılarında alınan kararalar ve belirlenen yol haritası tüm öğretmenler için rehber niteliğinde gerçekleştiriliyor.

                Merkez İlçe Alan Zümre Toplantıları'nda alınan kararlar, İl Zümre Toplantısı'nda istişare edilerek alan derslerine giren öğretmenler tarafından 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı ders işleme sürecinde uygulanacak.
Haber Merkezi

HABER MERKEZİ