2. Psikososyal Destek Ekibi Deprem Bölgesine Hareket Etti

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin ardından Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğü ekipleri depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak üzere oluşturulan ekip bölgeye gönderildi. 

2. Psikososyal Destek Ekibi Deprem Bölgesine Hareket Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından depremden etkilenen vatandaşların yakınlarıyla ilgilenmek üzere Psikososyal destek ekipleri deprem bölgesine dualarla gönderildi.
Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; “6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı; Psikososyal destek ekipleriyle depremden etkilenen vatandaşlarımızın ve ailelerinin durumuyla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Bilgin ÖZBAŞ’ın koordinesinde; deprem bölgesine gitmek üzere, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarda görevli 2.Psikososyal destek ekibimiz dualar eşliğinde yola çıktı. İnşallah bu süreci de birlik, beraberlik ve dayanışma duygusu içerisinde atlatacağız.”

EBRU YILDIZ GÜNENÇ