Minik Berat kumbarasındaki paraları depremzedelere bağışladı

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremin ardından yaraları sarmak için yardımlarına devam ediyor. 7'den 70'e destek olmak için elinden geleni yapan vatandaşların yanı sıra Edirne'nin Süloğlu ilçesinde depremzedelere destek olmak isteyen dördüncü sınıf öğrencisi Berat Şakrak, kumbarasındaki paraları AFAD'a bağışladı.

Minik Berat kumbarasındaki paraları depremzedelere bağışladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tüm yurtta olduğu gibi Edirne’den de Kahramanmaraş merkezli depremin arıdnan yaraların sarılması için yardımlar sürüyor. 7’den 70’e tüm yurtta vatandaşlar depremzedeler için tek yürek oldu.
Deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için kan bağış kampanyalarına destek olan, yardım kampanyalarına bağışta bulunanların bunların yanı sıra küçük çocuklarda depremzedelere destek olmak için kumbaralarındaki paraları bağışlayarak depremzedelerin acılarına ortak olmaya çalışıyor. 
                Edirne'nin Süloğlu ilçesindeki 4. sınıf öğrencisi Berat Şakrak da örnek bir davranış sergiledi.

Kumbarasında biriktirdiği paraları depremzedelere göndermek isteyen Şakrak, İlçe Kaymakamı Özgür Kaya'yı makamında ziyaret etti. Kumbarasında biriktirdiği paraları Kaymakam Kaya'ya teslim eden ilkokul öğrencisi Şakrak'ın bu örnek davranışı yürekleri ısıttı.

4. sınıf öğrencisi Berat Şakrak'ı bu duyarlı ve örnek davranışı için tebrik eden Kaymakam Kaya, birlik ve beraberlik içersinde zor günlerin üstesinden gelineceğini aktardı. Kaymakam Kaya, tüm vatandaşlara depremzedelere yardım etme çağrısında bulundu.

Barış Karapaça