'TÜRK DÜNYASININ, İSLAM ALEMİ'NİN CUMHUR İTTİFAKI'NA İHTİYACI VAR'

Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Başkanı Zakir Tercan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Tercan yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki uyumdan dolayı Türk Milleti'nin mutlu olduğunu ifade etti.

'TÜRK DÜNYASININ, İSLAM ALEMİ'NİN CUMHUR İTTİFAKI'NA İHTİYACI VAR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan gündeme dair yaptığı açıklamada, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin uyum içerisinde çalışması Türk Milleti'ni ziyadesiyle memnun ediyor. Şehit kanlarıyla sulanmış mübarek Anadolu topraklarında kurulan güzel ülkemiz Türkiye'ye, aziz vatanımıza kim hizmet ediyor ve kalıcı eserler veriyorsa o kişilerden Allah razı olsun.' Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malazgirt'teki konuşmasında okuduğu şiirin gönül tellerini titrettiğini söyleyen Tercan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '˜Türk birliğinin' kurulmasındaki çabalarda kurucu lider olduğunu aktardı.

'Cumhur İttifakı kader birliğidir'

Karabağ Zaferi'nde, Libya ve Suriye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının olduğuna vurgu yapan Tercan, 'Savunma sanayi ve ülkemizde sayısız büyük eserlerde yine Cumhurbaşkanının imzası vardır. Dünyada tüm mazlum ve masum insanlara kol kanat gerdi. Afrika'dayız, Asya'dayız, Avrupa'dayız. Dünyanın her yerindeyiz. Mavi Vatan'dayız. Cumhur İttifakı kader birliğidir. Bu yoldan dönüş yoktur.' Açıklamalarında bulundu.

                Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 seçimlerinde yeniden Cumhur İttifakı'nın adayı olduğuna dikkat çeken Tercan, bu durumdan HDP ve PKK'nın çok memnun olmadığını gördüklerini kaydetti.

'Türk Dünyasının, İslam Alemi'nin Cumhur İttifakı'na ihtiyacı var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ahlat'ta ve Malazgirt'te önemli görüşmeler yaptığını belirten Tercan, 'Komutanlarla birlikte çekilen fotoğraflar PKK'nın TBMM'deki siyasi partisi ile yol yürüyen '˜Alamut Kalesinin sakinlerini' çok rahatsız etmiş ki sosyal medyada Haşhaşiler veryansın ediyorlar. Cumhur İttifakının devamı devletimiz ve milletimiz için hayırlıdır.  Allah bu beraberliği bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Buna sadece Türkiye'nin değil, tüm Türk Dünyasının, İslam Alemi'nin ihtiyacı var.' Dedi. Haber Merkezi