TEMAD 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İÇİN KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında kutlama mesajı yayımladı.

TEMAD 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI İÇİN KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

     TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımlandı.

30 Ağustos'un Türk Milletinin bağımsızlığı ve kutsal değerleri uğruna nelerden vazgeçebileceğinin, zafere ulaşana kadar da mücadeleden asla vazgeçmeyeceğinin en açık göstergesi olduğunu söyleyen Bildiş, tarihe damga vuran büyük bir gün olduğunu ifade etti.

Türk Milleti'nin 30 Ağustos'ta tüm dünyaya bir kez daha gücünü kanıtladığını belirten Bildiş, 'Türk Milleti'nin, Büyük Komutan Mustafa Kemal komutasında 26 Ağustos 1922 günü Dumlupınar' da başlatıp, 30 Ağustos 1922 günü zaferle sonuçlandırdığı bu destan; Alparslan komutasındaki 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferi ile kapılarını açtığımız bu toprakların ebediyyen Türk yurdu olarak kalacağının bütün dünyaya bir kez daha ilanı olmuştur.  'Yok oldu, bitti.' denilen bir ulusun küllerinden yeniden doğarak kazandığı bu zafer, zafere inanmış bir milletin önünde hiçbir gücün duramayacağı gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir.' Dedi.

30 Ağustos Zaferinin büyüklüğünü ve atalarımızın bizlere bıraktığı emanetin önemini çok daha iyi anladıklarını aktaran Bildiş, 'Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanlığı mensupları olarak, bu büyük milletin bir evladı olmaktan ve tarihi şan ve şerefle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerinin birer mensubu olmaktan her zaman gurur duyduk, duymaya da davam edeceğiz.  Bizlere hür ve bağımsız bir ülkede yaşamanın onurunu yaşatan şehitlerimizi ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bizlere emanet bıraktıkları değerleri savunmaya ve yaktıkları bağımsızlık ateşini her zaman canlı tutmaya devam edeceğiz.' Şeklinde açıklamalarda bulundu.

 Bildiş, Türk Milleti'nin ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'nü kutladı.