'CHP, YALANI, GIYBETİ, İFTİRAYI MESLEK EDİNDİ'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yaptığı yazılı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'ni topa tuttu. 1940'dan beri CHP'de değişen bir şey olmadığını söyleyen Tercan, 'Hiç bir zaman 'at gözlüğünü' çıkarmadı. Yalanı, gıybeti, iftirayı hep meslek edindi, doğruya doğru, eğriye eğri hiç demedi hep karşı çıktı çıkmaya da devam ediyor.

'CHP, YALANI, GIYBETİ, İFTİRAYI MESLEK EDİNDİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yazılı açıklamada bulundu. Deprem, sel, yangın gibi felaket anlarında hemen piyasaya çıkan, Türkiye'yi küçük düşürmek ve buradan siyasal fayda uman sanatçı, yazar, çizer, siyasetçi maskeli mandacılar, girdikleri siperlerinden kalemlerini Kalaşnikov gibi kullanarak ülkeye sürekli ateş ettiğini söyleyen Tercan, Vatansever ve namuslu bir insanın, Ülkesi bir başarı yaşadı diye rahatsızlık duymayacağına değindi.

'Felaket tellalı CHP zihniyetine Allah iktidar nasip etmesin'

 Ayasofya'nın müzelikten; camiye dönüşmesini 'Felaket' olarak söylemlerde bulunanlara fırsat verilmemesi gerektiğini aktaran Tercan, 'Felaket tellalı CHP zihniyetine Allah iktidar nasip etmesin. Allah onların şerrinden milletimizi ve devletimizi korusun. Bu ülkede taş üstüne taş koymadıkları gibi yapana da taş, çamur, iftira atarlar. Bunların tıyneti budur. Kendileri yapmazlar başkasının yapmaması için elinden gelen her şeyi yaparlar. Buna rağmen yapılmışsa da dönüp bakmazlar, daima aşağılarlar. İHA-SİHA-yapıyorsun sevinmiyorlar. Yerli araba yapıyorsun sevinmiyorlar'¦ Ülkemizin hayrına olan projeler görücüye çıkar, bir kulp takmak için bin bir gayret içine giriyorlar. Doğal gaz buluyorsun sevinmiyorlar. Hızlı tren yollar köprüler yapıyorsun sevinmiyorlar'¦ Şehir hastaneleri yapıyorsun sevinmiyorlar... Şehir hastanelerine hasta bulamasak ne olacak? Dünyada yerli aşı üreten 9 Ülkeden birisin sevinmiyorlar. Muhteşem 1915-Çanakkale Köprüsü trafiğe açılıyor karalar bağlıyorlar. Doğu Karadeniz bölgesi için hayati önem taşıyacak deniz dolgusu Rize Artvin Havaalanı yapılıyor sevinmiyorlar' ifadelerine yer verdi.

Eleştirilere açık olduklarını belirten Tercan, Bilgi ve edep dâhilinde hiç kimsenin eleştiriden rahatsız olmadığını fakat yapılan doğru şeylerin de takdir edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

'Bölücülerin ayrılıkçıların, teröristlerin siyasi dayanağı, yuvası olmuşlardır'

CHP ve İYİ Parti'deki Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli düşmanlığının devam ettiğini aktaran Tercan, 'CHP zihniyeti, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan gitsin de Ülke ne olursa olsun böyle bir zihniyet olur mu? Hırs ve kinle öyle saldırıyor, öyle bir iştahla HDP-PKK'lılaşıyorlar ki kaybettikleri değerlerden, tarihlerinden, haberleri bile yok. Bugünkü CHP ve İYİ Parti'de 'İktidar iş başından gitsin, Cumhur İttifakı dağılsın da Ülkede birlik ve beraberlik ruhu bozulursa bozulsun. Türkiye tehlikeye girerse girsin' anlayışı hâkimdir. CHP ve İYİ Parti,  millet vicdanında yer bulan, milleti birleştiren demokratik kurum ve kuruluşlar yerine; rejim karşıtlarının, isyancıların, bölücülerin ayrılıkçıların, teröristlerin siyasi dayanağı, yuvası olmuşlardır' dedi.