ZEYNEP KIZ ÖĞRENCİ YURTLARI YENİ DÖNEME HAZIR

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. Üniversite öğrencilerini yurt bulma telaşı sardı. Trakya'da kız öğrenci yurdu olarak 6 şube ile faaliyet gösteren Zeynep Kız Öğrenci Yurtları tüm hazırlıklarını tamamladı.

ZEYNEP KIZ ÖĞRENCİ YURTLARI YENİ DÖNEME HAZIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı. Üniversite sınavına giren öğrencilerin tercih aşaması tamamlandı. Üniversite hayali kuran öğrencilerin tercihlerindeki etkenlerden birisi de konaklama. Trakya'da 6 şube ile kız öğrenci yurdu olarak faaliyet gösteren Zeynep Kız Öğrenci Yurtları yeni eğitim öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Edirne'de yaklaşık 1000 öğrenci kapasitesi ile sektörün en büyük ve en kapsamlı yurt olma özelliğine sahip Zeynep Kız Öğrenci Yurtları, 17 yıllık tecrübesi ve sağladıkları sıcak aile ortamıyla kaliteden ödün vermeden öğrencilerine en iyi hizmeti sunuyor.

Bölgenin en büyük öğrenci yurdu yapılanması olan Zeynep Kız Öğrenci Yurtları öğrencilere en iyi hizmeti verebilmek için güler yüzlü ve alanında uzman kişileri tercih ediyor. Kız öğrencilerin gönül rahatlığıyla tercih edeceği kaliteli, konforlu ve güvenli olması nedeniyle oldukça fazla talep gören Zeynep Kız Öğrenci Yurtları'nda kayıt dönemi başladı.

'Hazırlıklarımızı tamamladık, öğrencileri bekliyoruz'

Her sene olduğu gibi bu yıl da yurtlarda tüm hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Zeynep Kız Öğrenci Yurt Müdürü Süreyya Güvenç, büyük bir heyecanla öğrencileri beklediklerini dile getirdi.

Ülkemizin farklı şehirleri ve çeşitli ülkelerden uluslararası öğrencilere yurt hizmeti sunduklarını ifade eden Güvenç, farklı şehirlerden gelerek farklı kültürlere sahip birçok öğrenciyi ağırladıklarını ve ev sahipliği yaptıklarını aktardı.

Farklı kültürlerden gelen öğrencilerin buluşmasını ve kaynaşmasını sağladıklarını belirten Güvenç, en büyük hedeflerinin ailelerin çocuklarıyla ilgili barınma, güvenlik ve sağlık konularındaki endişelerini yok edecek uygulamalar geliştirerek öğrencilerin taleplerini taahhüt edildiği şekilde karşılamak odluğunu kaydetti.

'1000 yatak kapasitemiz var'

Hazırlıklar kapsamında yapılan çalışmaları anlatan Güvenç, 'Her yıl odalarımızı yeniliyoruz, varsa eksikliklerini gideriyoruz, öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik yeni çalışmalar yapıyoruz. Öğrencilerimiz gelene kadar tüm hazırlıklarımızı tamamlıyoruz ve yeni döneme her sene olduğu gibi bu sene de hazır bir şekilde gençlerimizi bekliyoruz. Trakya Bölgesinde Zeynep Kız Öğrenci Yurtları olarak pek çok öğrenciye ev sahipliği yapmaktayız. 6 şubemizde toplam 1000 yatak kapasitemiz var. Öğrencilerin barınma konusundaki ihtiyacının ciddi bir kısmını bizler Zeynep Kız Öğrenci Yurtları olarak karşılıyoruz. Yurtlarımızda her şey dahil konsepti uyguluyoruz. Sabah kahvaltısı, akşam yemeği, 7-24 sıcak suyumuz, internet, elektrik, çamaşır yıkama olanağı, olmak üzere pek çok hizmet sunuyoruz. Bunun dışında öğrencilerimizin kaldığı odaların temizliği de bize ait. Kafeteryalarımız, etüt salonlarımız, ortak kullanım alanlarımız var.'

'Öğrencilerin ders çalışabilmeleri için her türlü ortamı sağlıyoruz'

Öğrencilerin her türlü ihtiyacını karşılamayı düşündüklerini ifade eden Güvenç, öğrencilerin ders çalışabilecek sağlıklı bir ortam ve arkadaşlarıyla kaliteli vakit geçirerek huzurlu bir şekilde barınabilecekleri alanlar olduğunu' söyledi. 2005 yılından bu yana hizmet verdiklerini aktaran Güvenç, tecrübeli, kaliteden ödün vermeden öğrencilere en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirtti.

'Son teknoloji güvenlik sistemleri kullanıyoruz'

Edirne'nin en büyük ve en kapsamlı yurdu olduklarını ifade eden Güvenç, ailelerin tercih etme sebeplerinin birisinin de güvenlik sistemi olduğunu kaydetti. Yurtların son teknoloji güvenlik sistemleriyle donatıldığını dile getiren Güvenç, parmak izi takip sistemi, 7-24 güvenlik görevlileri ile birlikte güvenliğe çok önem verdiklerini aktardı.

'Aile ortamı olduğu için samimi bir ortam olduğu içinde aileler bizleri tercih ediyor'

Ailelerle sürekli iletişim halinde olduklarını söyleyen Güvenç, 'Öğrencilerle ilgili her türlü bilgilendirmeyi yapıyoruz. Hastalandıklarında, hastaneye gitmeleri gerektiğinde durum çok acil değilse kendimiz hastaneye ulaşım sağlıyoruz. Burada bir aile ortamı olduğu için samimi bir ortam olduğu içinde aileler bizleri tercih ediyor.  Yurtlarımız konum olarak Edirne merkezde yer almakta. Sosyal alanlara, alışveriş merkezine özellikle eğitim fakültesine olan yakınlığı öğrenciler için bir avantaj. Otobüs durağına yürüme mesafesindeyiz. Aslında baktığınızda tam olarak şehir merkezindeyiz diyebiliriz.' Dedi.