'ZAFERE DOĞRU YÜRÜYORUZ'

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Tarık Hatipler, '2023'e doğru adam, doğru ellerle, zaferle gireceğimize inanıyoruz' dedi.

'ZAFERE DOĞRU YÜRÜYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Tarık Hatipler seçim çalışmalarına Edirne’nin Meriç İlçesinden devam ediyor.

Hatipler, Meriç programı kapsamında, Meriç Pazar yeri, Subaşı ve Küplü Beldesi ardından da Adasaranlı, Kavaklı, Arnavutköy ve Akçadam köylerini ziyaret etti.

Sahada, yağmur çamur demeden büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade eden, AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Tarık Hatipler “Vatandaşlarımızın samimiyetine güveniyoruz ve hizmetlerimizin sahada karşılık bulduğunu görüyoruz. Son 20 yılda da bu böyle oldu. Şimdi daha güçlü hizmetlerle vatandaşlarımızı buluşturacağız. 2023'e doğru adam doğru ellerle zaferle gireceğimize inanıyoruz” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA KARŞI BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR”

7’den 70’e herkesten büyük destek aldıklarını belirten Hatipler, “Seçimlere sadece 3 hafta kaldı ve biz her gün cadde cadde, sokak sokak dolaşıp vatandaşlarımızla, esnafımızla buluşuyoruz. Ortam çok güzel ve olumlu bir atmosferle dolu. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı büyük bir teveccüh var. Vatandaşlarımız olaylara ferasetle bakıyor, olanları görüyor. Kimin kiminle olduğunu, hangi terör örgütleriyle iş birliği yaptıklarını da çok iyi biliyorlar. Bu yüzden güçlü, kararlı ve eminiz. 14 Mayıs'ta büyük zaferi emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ